Kuprinė Lowepro Scope Porter 200 AW Dark Olive

Kodas: AKD057
Kaina 146,99 €

Sandėlyje turime 1 vnt.

Pristatymas 1-3 d.d.

Prekės informacija

Kuprinė Lowepro Scope Porter 200 AW suteikia daugiau laisvės bei komforto fotografuojant gamtą bei kitus kraštovaizdžius. Naujos technologijos, patentuotas kuprinės dizainas leidžia saugiai pritvirtinti prie kuprinės vienakojį arba išskleistą, paruoštą naudojimui trikojį.

 

Einant stovas tvirtai bei patogiai nešamas pritvirtintas prie kuprinės, o atsivėrus vaizdingai gamtai tereikia jį kartu su kuprine pastatyti ant žemės, atitraukti pagrindinį užtrauktuką ir naudotis žiūronais. Atskyrus trikojį nuo kuprinės, Easy clip kilpų pagalba jis gali būti tvirtinamas prie peties diržo.

 

Pagrindinis paminkštintas kuprinės skyrius yra skirtas talpinti ir nešti brangią foto įrangą įvairiomis sąlygomis. Kuprinė nešama reguliuojant 9 tvirtinimo ir stabilizavimo diržų ties krūtine, juosmeniu ir klubais lygmenis. Nugarinė kuprinės bei vidinė petnešų dalis yra su paminkštinimu ir specialia vėdinimo sistema.

 

Taip pat yra papildoma kišenė, skirta įdėti skysčių pūslę iki 2 l. Taip pat yra talpus papildomų reikmenų skyrius, kuriame telpa žiūronai, kompaktinis fotoaparatas, raktai, rašiklis, kelionių žinynas, asmeniniai daiktai. Šonuose yra  5.5 x 16 x 45.8 cm kišenės papildomai įrangai.

 

Papildomos kišenės priekyje, SlipLock™ tvirtinimo kilpos, patogi kėlimo rankena, saugos švilpukas (esantis ties krūtinės diržo sagtimi) užtikrina jūsų patogumą ir komfortą fotografuojant laukinę gamtą. Patentuotas All Weather AW Cover™ gobtuvas saugo įrangą nuo lietaus, smėlio ar purvo.